Postanowiłem dorzucić swoje trzy grosze do dyskusji.
Problem jest nie we mnie tylko w Was, bo gdziekolwiek coś napisze to od razu wszyscy się na mnie rzucają z jakimiś złosliwymi i chamskimi tekstami.
Moja droga, znowu się ośmieszyłaś. Co to za tekst? "Wszyscy są gupcy, tylko ja jestem mondra". Gdyby jedna osoba się czepiała, to jeszcze można powiedzieć, że pewnie ma zły humor lub jest dziwna. Dwie osoby to ewentualnie niefortunny przypadek. Ale trzy i więcej, to już powód do zastanowienia się czy może nie mają jakichś podstaw.
Czy mozecie mnie wszyscy przestać obgadywać za moimi plecami, zejsc ze mnie i zmienic temat?

Muah. Już ktoś był łaskaw to tutaj napisać - trudno kogoś obgadywać za plecami, skoro dyskusja odbywa się całkowicie jawnie.
Aktualnie część osób odpowiada
arktycznej w sposób dość nieprzyjemny i zamienia swoje wypowiedzi na ostre zaczepki. Trudno jednak kogokolwiek winić.
Arktyczna dostatecznie zalazła wszystkim za skórę i teraz działa mechanizm odreagowania.
Niedawno wyjaśniłem
arktycznej całą sytuację na PM, ale widzę, że nie przeczytała mojej wiadomości zbyt uważnie (znów naprodukowałem "masę badziewia"). Coś czuję, że niebawem opublikuję obszerne fragmenty tej korespondencji - potomnym ku przestrodze.
Jak dla mnie EOT w sprawie
arktycznej. Mam ogromną prośbę do wszystkich forumowiczów:
Jeśli mielibyście jej odpisać coś zawierającego ironię, sarkazm, żart wymagający IQ z górnej klasy średniej, to najlepiej nie odpisujcie. Najlepiej
w ogóle jej nie odpisujcie - no chyba, że naprawdę napisze coś odkrywczego i pozytywnego. Natomiast bezwzględnie proszę się powstrzymywać przed odpisywaniem na idiotyczne posty. Troll nie karmiony zdycha lub idzie żerować gdzie indziej.
Arktyczna jest typowym przykładem trolla, bo nie zarejestrowała się na forum, by dyskutować w głównych tematach. Dowodem na to jest fakt, że nie napisała ani jednego posta na temat Opeth czy choćby Porcupine Tree czy Bloodbath, za to zakładała idiotyczne tematy, kłóci się o byle co i używa retoryki charakterystycznej dla osób z psychozą lub pokrewnym schorzeniem. W związku z tym
bardzo proszę o niekarmienie i wyrozumiałość. Z góry dziękuję.