Author Topic: Utarczek z małpą ciąg dalszy  (Read 10316 times)

0 Members i 1 Gość przegląda ten wątek.

minder

• Master of Disaster
  • Administrator
  • *
  • Wokół sami lunatycy...
    • mindr.
Odp: Utarczek z małpą ciąg dalszy
« Reply #30 on: 2007-07-17, 23:02:31 »
Postanowiłem dorzucić swoje trzy grosze do dyskusji.

Problem jest nie we mnie tylko w Was, bo gdziekolwiek coś napisze to  od razu wszyscy się na mnie rzucają z jakimiś złosliwymi i chamskimi tekstami.

Moja droga, znowu się ośmieszyłaś. Co to za tekst? "Wszyscy są gupcy, tylko ja jestem mondra". Gdyby jedna osoba się czepiała, to jeszcze można powiedzieć, że pewnie ma zły humor lub jest dziwna. Dwie osoby to ewentualnie niefortunny przypadek. Ale trzy i więcej, to już powód do zastanowienia się czy może nie mają jakichś podstaw.

Czy mozecie mnie wszyscy przestać obgadywać za moimi plecami, zejsc ze mnie i zmienic temat?
:rotfl2: Muah. Już ktoś był łaskaw to tutaj napisać - trudno kogoś obgadywać za plecami, skoro dyskusja odbywa się całkowicie jawnie.

Aktualnie część osób odpowiada arktycznej w sposób dość nieprzyjemny i zamienia swoje wypowiedzi na ostre zaczepki. Trudno jednak kogokolwiek winić. Arktyczna dostatecznie zalazła wszystkim za skórę i teraz działa mechanizm odreagowania.

Niedawno wyjaśniłem arktycznej całą sytuację na PM, ale widzę, że nie przeczytała mojej wiadomości zbyt uważnie (znów naprodukowałem "masę badziewia"). Coś czuję, że niebawem opublikuję obszerne fragmenty tej korespondencji - potomnym ku przestrodze.

Jak dla mnie EOT w sprawie arktycznej. Mam ogromną prośbę do wszystkich forumowiczów:
Jeśli mielibyście jej odpisać coś zawierającego ironię, sarkazm, żart wymagający IQ z górnej klasy średniej, to najlepiej nie odpisujcie. Najlepiej w ogóle jej nie odpisujcie - no chyba, że naprawdę napisze coś odkrywczego i pozytywnego. Natomiast bezwzględnie proszę się powstrzymywać przed odpisywaniem na idiotyczne posty. Troll nie karmiony zdycha lub idzie żerować gdzie indziej. Arktyczna jest typowym przykładem trolla, bo nie zarejestrowała się na forum, by dyskutować w głównych tematach. Dowodem na to jest fakt, że nie napisała ani jednego posta na temat Opeth czy choćby Porcupine Tree czy Bloodbath, za to zakładała idiotyczne tematy, kłóci się o byle co i używa retoryki charakterystycznej dla osób z psychozą lub pokrewnym schorzeniem. W związku z tym bardzo proszę o niekarmienie i wyrozumiałość. Z góry dziękuję.
True Pagan Winter Crew

minder

• Master of Disaster
  • Administrator
  • *
  • Wokół sami lunatycy...
    • mindr.
« Reply #31 on: 2007-07-17, 23:38:15 »
EDIT do mojego poprzedniego posta:
Jeżeli lubicie sobie trochę popyskować, to możecie zignorować co tam napisałem :twisted:

Poza tym jakby nie patrzeć, to (możliwe, że przynajmniej częściowo dzięki arktycznej) forum przeżywa istne oblężenie. To chyba pierwsze wakacje w historii, kiedy stężenie postów wzrosło zamiast opaść :D I to jest wpis radosny, ale umieszczam tutaj, by trzymał się kontekstu.
True Pagan Winter Crew

arktyczna małpa19

• Ograniczone prawa
« Reply #32 on: 2007-07-18, 13:44:25 »
Minder, co do Porcupine Tree to się bardzo mylisz, ponieważ od mojego pierwszego posta na temat tego zespołu aż do dzisiaj zakupiłam sobie prawie całą ich dyskografię (oprócz Lightbulb Sun i jeszcze dwóch albumów) i wielokrotnie pisałam o tym jak bardzo cenie ten zespół i Stevena Wilsona a Fear Of A Blank Planet to jedna z najlepszych płyt jakie w zyciu słyszałam.
Więc nie mow ze nie napisałam na temat Porcupine Tree ani jednego posta. Jacek moze to potwierdzić bo wielokrotnie z nim na ten temat rozmawiałam.
To wszystko.

: 18 Lipiec 2007, 13:31:37
Zastanawiam się skąd w Tobie tyle nienawiści. Czy ja wypisuję na forum o Tobie takie rzeczy? NIe. Więc Ty tez tego nie rób.

Luksor

• Mourner
  • *
  • Phantom of the Opera
    • Whiteslope
« Reply #33 on: 2007-07-18, 13:58:15 »
Minder, co do Porcupine Tree to się bardzo mylisz, ponieważ od mojego pierwszego posta na temat tego zespołu aż do dzisiaj zakupiłam sobie prawie całą ich dyskografię (oprócz Lightbulb Sun i jeszcze dwóch albumów) i wielokrotnie pisałam o tym jak bardzo cenie ten zespół i Stevena Wilsona a Fear Of A Blank Planet to jedna z najlepszych płyt jakie w zyciu słyszałam.
Więc nie mow ze nie napisałam na temat Porcupine Tree ani jednego posta. Jacek moze to potwierdzić bo wielokrotnie z nim na ten temat rozmawiałam.
To wszystko.
Nie ma potrzeby pytania mnie, bo wystarczy zajrzeć do wątku o ostatnim albumie Porków i są tam posty Arktycznej. Co się tyczy privów to potwierdzam, że korespondencja dotycząca Jeżozwierzy miała miejsce.
Do Arktycznej: Arktyczna, podobnie jak Minder, czekam aż wreszcie napiszesz coś o naszym najukochańszym Opeth... :)
« Last Edit: 2007-07-18, 14:01:55 by Jacek »
Seven milestones...
Under a watching autumn eye
Contorted trees are spreading forth
The message of the wind

arktyczna małpa19

• Ograniczone prawa
« Reply #34 on: 2007-07-18, 14:03:32 »
To wszystko.
Nie ma potrzeby pytania mnie, bo wystarczy zajrzeć do wątku o ostatnim albumie Porków i są tam posty Arktycznej. Co się tyczy privów to potwierdzam, że korespondencja dotycząca Jeżozwierzy miała miejsce.
Do Arktycznej: Arktyczna, podobnie jak Minder, czekam aż wreszcie napiszesz coś o naszym najukochańszym Opeth... :)
O Opeth nie napisze bo nie mam na temat tego zespołu nic do powiedzenia. Wolę wypowiadać się w "Całej pięknej reszcie".

Kekkai

• Mourner
  • *
  • kota
    • katie's wonders
« Reply #35 on: 2007-07-18, 14:10:11 »
To_co_Ty_robisz_na_forum_poświęconym_Opeth?!? Wypadałoby przynajmniej znać o przyszła wielka dziennikarko zespół, dzięki któremu się tutaj wszyscy spotykamy :roll:
Tak samo jak Katatonię i inne projekty w których Mikael brał udział...

arktyczna małpa19

• Ograniczone prawa
« Reply #36 on: 2007-07-18, 14:14:02 »
To_co_Ty_robisz_na_forum_poświęconym_Opeth?!? Wypadałoby przynajmniej znać o przyszła wielka dziennikarko zespół, dzięki któremu się tutaj wszyscy spotykamy :roll:
A czy ja musze znać wszystkie zespoły świata?

Luksor

• Mourner
  • *
  • Phantom of the Opera
    • Whiteslope
« Reply #37 on: 2007-07-18, 14:18:35 »
Wszystkie - nie. Ale Opeth nie wypada nie znać. W szczególności pisząc na tym forum... :?
Seven milestones...
Under a watching autumn eye
Contorted trees are spreading forth
The message of the wind

Kekkai

• Mourner
  • *
  • kota
    • katie's wonders
« Reply #38 on: 2007-07-18, 14:19:18 »
:rotfl:
www.OPETH.pl
I ona mnie pyta czy ona musi znać. no paradne  :rotfl:

Sol

« Reply #39 on: 2007-07-18, 14:43:46 »

Jeszcze człowiek takiej emotki nie zrobił... XD XD XD
« Last Edit: 2007-07-18, 15:46:46 by Sol »

veila

• here comes the sun
« Reply #40 on: 2007-07-18, 14:48:13 »
Proponuję przenieść do wątku "absurdy" :mrgreen:
wszystko, co skośne.

arktyczna małpa19

• Ograniczone prawa
« Reply #41 on: 2007-07-18, 15:40:01 »
To ze nie słucham Waszego ukochanego zespołu Opeth to chyba nie znaczy ze macie się ze mnie nabijać i wytykać palcami, prawda? Słucham wielu innych zespołów z tego forum które Wy takze lubicie i chyba mozemy normalnie na ich temat porozmawiać.
Zresztą ja juz chyba mam dosyć Waszych chamskich odzywek...

Sol

« Reply #42 on: 2007-07-18, 15:44:53 »
 Powiedz, jak tu trafiłaś...?

arktyczna małpa19

• Ograniczone prawa
« Reply #43 on: 2007-07-18, 15:49:12 »
A co to ma za znaczenie?  Co to wogóle za pytanie? Zresztą to juz było tak dawno temu...

tharos

• Suicidal imbecile
« Reply #44 on: 2007-07-18, 15:49:17 »
Wyobraź sobie osobę która wchodzi na forum Twojego ukochanego bojsbendu - nie zna ich muzyki i wcale go nie interesują :>
Bite your tongue, ignore the splinter.