Prosimy nie karmić trolli!
0 Members i 1 Gość przegląda ten wątek.
Swedish metallers OPETH have issued the following update: "A memorable evening for any OPETH fan took place on September 8th and 9th at the notorious Anchor Bar in central Stockholm, Sweden. Martin Mendez (bass), Axe [Martin Axenrot; drums] and Fredrik Akesson [guitar] played a full-on heavy metal cover set fronted by Mats Levén [KRUX, ex-YNGWIE MALMSTEEN, THERION]." The group's setlist was as follows (in no particular order): 01. Fast As A Shark (ACCEPT)02. Disturbing The Priest (BLACK SABBATH)03. Mob Rules (BLACK SABBATH)04. Hole In The Sky (BLACK SABBATH)05. Welcome Home (KING DIAMOND)06. Welcome Home (Sanitarium) (METALLICA)07. Painkiller (JUDAS PRIEST)08. Victim Of Changes (JUDAS PRIEST)
06. Welcome Home (Sanitarium) (METALLICA)
No przecież wiem, dlatego mówie że fajnie by było gdyby Mikael i spółka nagrali go razem w studio i umieścili na bonusowej edycji nowego albumu. Przecież to że teraz śpiewał z nimi Mats nie znaczy że nie może tego wykonać Mikael prawda? No chyba że jemu samemu nie będzie to odpowiadało.
Szkoda Petera, ale mam wrażenie, że wybór Akessona może być strzałem w dziesiątkę
Ja tam nic nie chcę mówić, ale wątek był chyba założony po to, by dokumentować covery wykonane przez ludzi z branży, a nie garażowe kapele Tak mi się przynajmniej wydawało na początku